Кувар специјалиста
Пордучје рада: ТРГОВИНА, УГОСТИТЕЉСТВО И ТУРИЗАМ
Област: УГОСТИТЕЉСТВО
Образовни профил:КУВАР СПЕЦИЈАЛИСТА
Ред. |
НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ |
Број часова |
||||
Недељно |
Број |
Годишње |
||||
Т |
В |
Т |
В |
|||
А. Заједнички предмети |
||||||
1. |
Рачуноводствено пословање |
2 |
|
30 |
60 |
|
2. |
Маркетинг у туристичком пословању |
2 |
|
30 |
60 |
|
3. |
Пословна психологија |
2 |
|
30 |
60 |
|
Укупно А: |
6 |
|
30 |
180 |
|
|
Б. Стручни предмети |
||||||
4. |
Страни језик |
3 |
|
30 |
90 |
|
5. |
Наука о храни |
2 |
|
30 |
60 |
|
6. |
Познавање животних намерница |
2 |
|
30 |
60 |
|
7. |
Пословна информатика |
2 |
2 |
30 |
60 |
60 |
8. |
Куварство | 3 | 10 | 30 | 90 | 300 |
9. |
Основи услуживања |
2 | 30 | 60 | ||
Укупно Б: |
14 |
12 |
30 |
420 |
360 |
|
Укупно А + Б: |
20 |
12 |
30 |
600 |
360 |
|
Укупно часова: |
32 |
30 |
960 |