Кулинарски техничар
Пордучје рада: ТРГОВИНА, УГОСТИТЕЉСТВО И ТУРИЗАМ
Област: УГОСТИТЕЉСТВО
Образовни профил:КУЛИНАРСКИ ТЕХНИЧАР
Рб. |
Општеобразовни предмети |
I Разред |
II Разред |
III Разред |
IV Разред |
Недељни фонд часова, настава + вежбе |
|||||
1 |
Српски језик и књижевност |
3 |
3 |
3 |
3 |
2 |
Страни језик |
2 |
2 |
2 |
2 |
3 |
Социологија |
0 |
0 |
2 |
0 |
4 |
Историја |
2 |
2 |
0 |
0 |
5 |
Физичко васпитање |
2 |
2 |
2 |
2 |
6 |
Математика |
3 |
3 |
2 |
2 |
7 |
Рачунарство и информатика |
0+2 |
0+2 |
0 |
0 |
8 |
Физика |
2 |
2 |
0 |
0 |
9 |
Хемија |
2 |
2 |
0 |
0 |
10 |
Географија |
2 |
1 |
0 |
0 |
11 |
Филозофија |
0 |
0 |
2 |
0 |
12 |
Музичка уметност |
1 |
0 |
0 |
0 |
13 |
Ликовна култура |
0 |
1 |
0 |
0 |
14 |
Билогија |
2 |
2 |
0 |
0 |
15 |
Устав и права грађана |
0 |
0 |
1 |
12 |
16 |
Грађанско /Верска настава |
1 |
1 |
1 |
1 |
|
|||||
Рб. |
Стручни предмети |
I Разред |
II Разред |
III Разред |
IV Разред |
Недељни фонд часова, настава + вежбе |
|||||
1 |
Основи туризма и угоститељ. |
2 |
0 |
0 |
0 |
2 |
Економија и орг. предузећа |
0 |
2 |
0 |
0 |
3 |
Хигијена |
2 |
0 |
0 |
0 |
4 |
Психологија |
0 |
0 |
2 |
0 |
5 |
Уметничко обликовање |
0 |
0 |
2 |
0 |
6 |
Познавање робе |
0 |
0 |
2 |
2 |
7 |
Тристичка географија |
0 |
0 |
2 |
0 |
8 |
Наука о исхрани |
0 |
0 |
0 |
2 |
9 |
Хотелијерство |
0 |
0 |
0 |
2 |
10 |
Маркетинг у туризму |
0 |
0 |
0 |
2 |
11 |
Куварство са практичном наставом |
5 |
4+4 |
5+6 |
4+6 |